top of page
Image by Damian Zaleski

Zadnja blog objava

Železniški tunel Godovič

Izpeljani izleti

53. WOOP! Izzivi

Datum izpeljanega izleta:

22.10.2022

WOOP! Izzivi so premešali naše razpoloženje in nam napolnili energijo s tekmovalnostjo in adrenalinom. Tekmovanje je potekalo v ekipnem vzdušju, saj smo med potekom skupinske igre zbirate točke, ki so nato samo avanturo spremeni bojevito borbo.

Avtor izleta:

Mihael

52. Supanje na Bledu

Datum izpeljanega izleta:

2.07.2022

V prekrasnem sončnem jutru smo se zbrali pred veslaškim centrom Bled z namenom rekreativnega SUP-anja po Blejskem jezeru. Parkirali smo blizu jezera na parkirišču Mala Loka. Plačilo lahko opravite direktno na parkomatu oziroma za plačilo uporabite aplikacijo Easy park. SUP-anje je nova modna muha, ki je primerna za vso populacijo. SUP-e smo najeli pri »SUP Bled - Marina«, kjer ponujajo zelo ugodno ceno za najem le-teh.

Avtor izleta:

Mihael

51. Zgornja Savinjska dolina

Datum izpeljanega izleta:

3.07.2021

Tokratna pot nas je povedla v prečudovito savinjsko dolino. Sonce nam je bilo obljubljeno in to nam je dalo tudi dodatno motivacijo za današnji izlet.
Z veliko dobre energije smo naš izlet začeli z Braslovškim jezerom. Polni navdušenja nad jezerom smo se odločili, da se bomo še malo razgibali ter smo naredili krog okoli jezera. Pod okoli jezera je bila zelo lahka, med samo potjo smo srečali tudi ribiče. Ob jezeru je tudi brunarica, v kateri smo se okrepčali z zelo dobro kavico.

Avtor izleta:

Aleš

Predvideni izleti

 • 54.) Adventni Trst
  54.) Adventni Trst
  sob., 16. dec.
  Province of Trieste, Italy
  16. dec., 20:00 – 23:00
  Province of Trieste, Italy
  16. dec., 20:00 – 23:00
  Province of Trieste, Italy
  Ste kdaj pomislili, da bi svoj adventni čas nekaj časa preživeli v Trstu. Tudi Italija vas bo razvsvetlila z božičnim vzdušjem in nekaterimi najzanimivejšimi okusi hrane, prazničnim vinom in ideje za darilo.

Zadnje objave na Blogu

Kontaktni obrazec

Image by Luca Bravo
new logo.png
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
Hvala za oddajo sporočila preko kontaktnega obrazca!
bottom of page